Γιατι Life Lifts

Γιατί Life Lifts

H Life Lifts είναι η πρώτη εταιρία στο χώρο των ανελκυστήρων σκάλας στην Ελλάδα, που ξεκίνησε τη δραστηριότητά της έχοντας στο δυναμικό της επαγγελματίες με πλήρη γνώση και εμπειρία των αναγκών της αγοράς σε αυτό τον τομέα.


Είμαστε έτοιμοι και πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε καθώς:
  • Ενημερωνόμαστε και παρακολουθούμε συνεχώς τις παγκόσμιες εξελίξεις και τα νέα μηχανήματα της αγοράς που μπορούν να δώσουν λύσεις σε σας και τους αγαπημένους σας.
  • Σας εξασφαλίζουμε ποιοτικές υπηρεσίες που πιστοποιούνται με ISO 9001.
  • Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις, έπειτα από μελέτη του χώρου σας από τους άρτια καταρτισμένους μηχανικούς μας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
  • Διαθέτουμε πλήρως καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη των μηχανημάτων σας.
  • Τα μηχανήματα που αντιπροσωπεύουμε είναι μέλη της European Platform & Stairlift Association.
  • Δίνουμε λύσεις που εναρμονίζονται πλήρως στο χώρο σας σύμφωνα με τα γούστα σας.
  • Είμαστε η μοναδική εταιρία στο χώρο των ανελκυστήρων σκάλας στην Ελλάδα που διαθέτει οικία πτυχιακή μελέτη βασισμένη στο πρότυπο EN 81/40.

Σχέση Εμπιστοσύνης

Μέσα από μια σχέση μακροχρόνιας αμοιβαίας εμπιστοσύνης, μπορούμε να σας παρέχουμε τις βέλτιστες λύσεις για τις προσωπικές σας ανάγκες. Οι μηχανικοί της Life Lifts σε συνεργασία με τις κατασκευάστριες εταιρίες σας προσφέρουν πάντα ένα άριστο αποτέλεσμα.

Υπηρεσίες

Πρόθεση της εταιρίας είναι να παρέχει την καλύτερη ποιότητα με τις καλύτερες υπηρεσίες.

Για την επίτευξη αυτών των απαιτήσεων η Life Lifts υπόκειται σε έλεγχο διασφάλισης ποιότητας και πιστοποιείται για την αξιοπιστία της με ISO 9001.

Επικοινωνία

Το έμπειρο προσωπικό της Life Lifts είναι πάντα διαθέσιμο για να σας ενημερώσει και να απαντήσει στις απορίες σας σχετικά με οποιοδήποτε είδος ανυψωτικού μηχανήματος, ανελκυστήρα σκάλας ή κλασικού ανελκυστήρα. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας χωρίς κόστος και πληροφορηθείτε για τις δυνατότητες των προϊόντων που μπορούν να δώσουν λύσεις στο χώρο σας.

Εφόσον το επιθυμείτε μπορούμε να σας επισκεφθούμε χωρίς οικονομική επιβάρυνση για να γίνει καταγραφή των αναγκών σας επί τόπου και να σας προτείνουμε το μηχάνημα που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σας.

Μελέτη


"Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός"

Η μελέτη για την κατασκευή του μηχανήματός σας είναι μια σημαντική εργασία κατά την οποία γίνεται λεπτομερής αποτύπωση των διαστάσεων και των ιδιαιτεροτήτων του χώρου από μηχανικό της εταιρίας μας που διαθέτη απόλυτη γνώση του αντικειμένου και πολλά έτη εμπειρίας. Το αποτέλεσμα αυτής της μελέτης είναι μια σύνθεση των απαιτήσεων του χώρου, των αναγκών αλλά και του γούστου σας, έτσι ώστε το μηχάνημά που θα κατασκευαστεί να σας εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο.

Μη διστάσετε να συζητήστε με τον άνθρωπό μας κάθε σκέψη ή απαίτηση ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εγκατάσταση

Η εγκατάσταση των μηχανημάτων γίνεται από εξειδικευμένα άτομα της εταιρίας μας με πολυετή εμπειρία και διαρκή εκπαίδευση από τους προμηθευτές μας στο εξωτερικό.

Είναι μια απλή διαδικασία που δεν αποκλείει τη λειτουργικότητα του χώρου κατά την εφαρμογή και συνήθως ολοκληρώνεται αυθημερόν. Ταυτόχρονα όμως είναι μια σημαντική εργασία για μας, καθότι θεωρούμε πως είναι η επιβεβαίωση των δεσμεύσεων και της ποιότητας της δουλειάς μας.

Συντήρηση - Υποστήριξη

Υψίστης σημασίας θεωρούμε την τεχνική υποστήριξη των πελατών μετά την πώληση. Απαραίτητη αρχή για μας, είναι η γνώση και η ικανότητα των τεχνικών που ελέγχουν και συντηρούν τα μηχανήματά σας ώστε να εξασφαλίζεται μια άρτια συνεργασία.

Οι προμηθευτές μας με την αξιοπιστία των μηχανημάτων τους και η ποιότητα των τεχνικών υπηρεσιών που σας παρέχουμε, μας επιτρέπει να καλύπτουμε με εγγυήσεις τα μηχανήματά μας έως και 10 ετών.

Εμπιστευθείτε το μηχάνημα σας στους ανθρώπους της Life Lifts και απολαύστε τις καλύτερες υπηρεσίες από τους πλέον εξειδικευμένους τεχνικούς.

Πιστοποίηση


lifelifts πιστοποίηση